leraren besmet
Saved Read later
Deel dit bericht

Vier leraren besmet met coronavirus in Limburg

Nu de scholen weer open zijn is het maar de vraag wat het coronavirus precies gaat doen. We wachten allemaal met spanning af of het wel allemaal in goede banen loopt. Helaas is dat in Limburg niet het geval geweest.

Leraren besmet

Basisschool De Veldhof in Eygelshoven heeft gemeld dat er vier leraren besmet zijn geraakt. GGD Zuid Limburg bevestigt dat de leraren nu in quarantaine zitten. Het virus was in eerste instantie bij één van de docenten geconstateerd, maar na een contactonderzoek bleek al snel dat er nog drie docenten besmet waren.

Geen verrassing

De rest van het personeel is ook getest, en moeten ook een vragenlijst invullen. Vrijdag zal de GGD om de tafel gaan zitten met de school om te bespreken wat maandag de bedoeling gaat zijn. Alle ouders zijn op de hoogte gesteld en gevraagd om alert te zijn met hun kinderen. Onderzoek heeft aangetoond dat de school voldoende voorzorgsmaatregelen had genomen, de school valt tot zover bekend dus niks te verwijten. Natuurlijk is het geen verrassing, aangezien we niet weten wat er allemaal gaat gebeuren nu de scholen weer open zijn.

Bekijk ook:
Zoveel geld heeft Hamas jaarlijks beschikbaar voor de strijd tegen Israël

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

793

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.