in ,

Martin Garrix herdenkt overleden Avicii twee jaar later

avicii

Precies twee jaar geleden hebben we vroegtijdig afscheid moeten nemen van Tim Bergling, ook wel bekend als Avicii. Martin Garrix, een goede vriend van Avicii, herdenkt hem door een foto te uploaden van hun samen met de tekst “Hey brother, I miss you“, verwijzend naar een van de grootste hit van Avicii.

View this post on Instagram

Hey brother, I miss you.. ??❤️

A post shared by Martin Garrix (@martingarrix) on

Psychische problemen

In 2016 had Avicii zijn tournee gestaakt zodat hij op zijn gezondheid kon focussen. Hij ging nog wel verder met het maken van muziek in de studio. In 2018 werd hij helaas dood aangetroffen in zijn hotelkamer in Muscat. Tijdens de documentaire ‘Avicii: True Stories‘ van Netflix, werd het duidelijk wat voor invloed de dj-wereld precies op Bergling had. Door zijn introverte karakter vond hij het moeilijk om op te treden en deed hij er alles aan om dit niet te hoeven doen.

Alcohol als hulpmiddel

Door zijn verlegenheid greep hij naar verdovende middelen. Hoe meer succes hij had, hoe meer alcohol hij dronk. Hierdoor is hij ook drie keer opgenomen in het ziekenhuis. Volgens de vader van Bergling zou zijn dood een ongeluk geweest zijn. Het feit dat er geen brief achtergelaten is, is voor hem genoeg bewijs dat hij zichzelf niet opzettelijk van het leven heeft beroofd.

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bewegingsdetector

Minder slachtoffers van woninginbraak door automatisch aan en uit lichtsysteem

Barbie, ook wel bekend als Samantha de Jong, in kritieke toestand in het ziekenhuis