in ,

Goed nieuws: Fantastic Beasts en The Batman mogen weer gaan filmen

Ook tv-series zoals Peaky Blinders mogen weer filmen

Sergei Babenko/123RF.COM

Eindelijk een keer goed nieuws! Producenten van Hollywood-blockbusters mogen eindelijk weer gaan filmen. De Britse regering en gezondheidsinstanties hebben de veiligheidsregels voor het coronavirus ondertekend, en dit betekent dat producenten weer mogen filmen onder bepaalde voorwaarden.

Warner Bros mag weer filmen

Warner Bros was bezig met de opnames van The Batman en het derde deel van de Fantastic Beasts series toen de pandemie Europa raakte. Wegens de uitbraak moesten zij stoppen met filmen. Nu de nieuwe veiligheidsregels ondertekend zijn, mogen de producenten kiezen of zij weer gaan filmen. Natuurlijk moet dit wel met de 1.5 meter regel.Warner Bros heeft laten weten de productie zo snel mogelijk te willen hervatten. In de veiligheidsregels staan onder andere regels over fysieke afstand, veiligheidstraining en temperatuurtests.

Series mogen weer gaan filmen

Ook mogen tv series weer beginnen met filmen. Het ziet er dus naar uit dat de filmwereld weer open gaat in het Verenigd Koninkrijk. The Witcher en Peaky Blinders moesten ook stoppen met filmen. Zij hebben ook groen licht gekregen om productie te hervatten, maar het is nog maar de vraag of dit gaat lukken. De 1.5 meter afstand is maar een kleine verandering, maar het kan er wel heel anders uitzien op het scherm. Ook zal het moeilijker worden om bepaalde scenes te filmen.

Bekijk ook:
Hoe werkt het Pfizer corona vaccin?

 

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onderzoek wijst uit dat coronavirus niet op markt is ontstaan

Deze nieuwe serie op Disney Plus maakt je echt mindful