in ,

Video: Grappige filmpjes van honden en katten

Probeer niet te lachen!

Heb je even een goede reden nodig om te lachen? Kijk dan deze videocompilatie vol met grappige filmpjes van leuke honden en katten. Ideaal als je even wat positieve vibes nodig hebt!

Honden en katten zijn vaak onze beste vrienden, maar laten we eerlijk zijn; soms zijn ze niet altijd even slim. Ze zijn af en toe in staat de meest domme dingen te doen, maar eigenlijk maakt ze dat alleen nog maar leuker. Want, ja dat ziet er soms erg grappig uit, als het goed afloopt dan.

Bekijk ook:
Filmpjes: 8 dieren die mensen helpen

Wat dacht je bijvoorbeeld van een kat die vast zit in de luxaflex. Dat ging niet helemaal volgens plan. Of wat denk je van een hond die rondloopt met een groot broodmes in zijn bek? Die wil je ’s nachts niet tegenkomen! En, niet origineel maar wel grappig: een kat of hond die zijn of haar eigen staart achter nazit? Dat allemaal klinkt natuurlijk al hilarisch, maar het ziet er op beeld nog grappiger uit.

Bekijk ook:
10x schattige dierenfilmpjes

Ben je nieuwsgierig geworden, dan moet je gewoon stoppen met lezen en beginnen met kijken. In de bovenstaande video zijn namelijk alle bovenstaande beschrijvingen te zien, en zijn er daarnaast nog veel meer grappige video’s te bekijken. De compilatie duurt ongeveer een half uur, dus dat zijn heel wat minuten aan kijkplezier!

Have fun!

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Expert

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

TrendwatcherAuteurVideo ingezondenQuiz ingezonden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Quiz: Wat weet je van RuPaul’s Drag Race?

Het bizarre leven van Josef Mengele