in ,

Slang bijt man in gezicht

Toen werd de man giftig

Als je even een biertje bij de buurman wilt doen dan zit je niet te wachten op een giftige tong, dan liever een dubbele tong. Dus gewoon lekker als mannen onder elkaar. Bier drinken, praten over auto’s, tieten en barbecueën. Verder geen addertjes onder het gras, want dat heb je net gemaaid met je nieuwe Turbo-XL monster zitmaaier. Na het harde werken verdien je wel een pilsje, dus bel je bij de buurman aan om een goudgele rakker te pakken. Maar de buurman heeft een verborgen huisdier, en een deurbel met camera. Watch this!

De man in deze video belt nietsvermoedend aan bij zijn buurman, waarna hij meteen vol op zijn bek wordt gepakt door een aanhankelijke slang. Het beest schiet met de snelheid van het licht op het hoofd van de man af en bijt hem liefkozend in zijn gezicht. De man reageert uiteraard als door een slang gebeten en krijst de hele buurt wakker. Dat hij zo snel mogelijk naar het ziekenhuis moet voor een test daar kan hij vergif op innemen.

Bekijk ook:
De 10 meest giftige slangen ter wereld

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Expert

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vakantiehuis in coronatijd huren

Wat zijn de populairste cosmetische ingrepen?