in

CoolCool NiceNice

Dronken kerstman in parkeergarage

Op zoek naar zijn slee

Met kerst is alles gezellig. Dansende kerstmannen in de etalages van de winkels, lachende kerstmannen die warme chocolademelk verkopen op de markt en uiteraard mogen we de supervisors en managers niet vergeten die, verkleed als kerstman, de jaarlijkse kerstborrel komen opleuken. En zo’n manager is precies wat we gaan zien in dit filmpje.

De kerstman in deze video heeft de bodem van verschillende glaasjes al gezien. De kerstborrel zit erop en hij besluit om in de parkeergarage naar zijn slee te zoeken zodat hij huiswaarts kan keren. Verstandig is het niet, dus is het misschien beter dat Mr Claus van team administratie en verzekeringen zijn bolide niet kan vinden. Hij loopt waggelend door de parkeergarage, waarschijnlijk richting het noorden, maar tot het lokaliseren van zijn auto komt het niet. Bij de lift wordt hij door een verschrikt stel als een Noordpoolse clochard omver geduwd. Zij krijgen geen cadeaus dit jaar. Dan maar tegen een muur pissen, want ook de kerstman is maar een mens. Bij deze een fijne kerst gewenst, wees lief voor elkaar en drink met mate.

Bekijk ook:
Twee dronken mannen, een fiets, en een boomstronk

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Expert

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Isa
Isa
2 maanden geleden

Wat geweldig geschreven, vooral het einde! Denk dat ik de tekst nog leuker vind dan het filmpje ik ga stuk xD

Freek
Freek
2 maanden geleden
Antwoord aan  Isa

Wat een fantastische tekst en een superleuke video!

Wat u altijd al wilde weten over private lease

De slechtste slogans van 2020