in

Galaxy S21 is te gebruiken als autosleutel

Nooit meer zoeken naar je autosleutel

We maken onze woning de laatste jaren steeds slimmer. Via apps op onze mobiele telefoon bedienen we de verlichting, bekijken we wie er voor de deur staat, laten we de oven alvast voorverwarmen, enzovoorts. Wist je dat je de nieuwste Samsung Galaxy S21 ook kunt gebruiken als autosleutel? Zo hoef je steeds minder mee te nemen als je van huis gaat! Ook het openen van de deur van je woning is namelijk al mogelijk via een telefoon.

Tip: je kunt nu een order plaatsen voor deze nieuwe Galaxy S21 met abonnement.

Apps om de autodeur te kunnen openen

Er zijn in de Google Play Store verschillende apps te vinden, waarmee je de auto kunt openen. Let wel, dit is vanzelfsprekend niet bij iedere auto mogelijk. Je auto moet deze technologie ondersteunen. Er wordt gewerkt met bluetooth, welke een signaal naar het slot van de auto stuurt op het moment dat je in de buurt bent. Sta je ver bij de auto vandaan, dan is het openen van de autodeur niet mogelijk. Wel zo veilig, als je per ongeluk op de app op je telefoon drukt! Dankzij de razendsnelle processor in de nieuwste smartphones, waarvan de Galaxy S21 een voorbeeld is, opent de auto zich binnen een seconde.

Bekijk ook:
Apple Glass komt eraan én dit is wat we weten

Nooit meer zoeken naar je autosleutel

Groot voordeel van het gebruik van de Samsung Galaxy S21 als autosleutel, is het feit dat je nooit meer hoeft te zoeken naar de fysieke sleutel. Je herkent het vast, dat de sleutel zich ergens onder in je tas bevindt. Het is te vergelijken met de sleutel voor de voordeur van je huis. Zit de sleutel in je jaszak? Voel je de sleutel in je tas? Het zoeken kost vaak al snel een minuut en zorgt daarbij voor de nodige stress. Door je telefoon te gebruiken, heb je alle sleutels op één plek.

Lange accuduur maakt Galaxy S21 geschikt toestel

Niet alleen een auto moet de technologie voor het gebruik van een telefoon als autosleutel ondersteunen. Ook moet de batterijduur van de smartphone lang genoeg zijn, om te voorkomen dat deze uitgevallen is als je wilt vertrekken. De Samsung Galaxy S21 heeft een flinke upgrade gehad ten opzichte van de Samsung Galaxy S20. Het maakt dat de batterij energiezuiniger werkt, waarmee de accu groot genoeg is om het toestel een dag te kunnen gebruiken. De tijd dat je de telefoon tussentijds op moet laden is met dit toestel voorbij.

Bekijk ook:
LG overweegt om te stoppen met verkoop smartphones
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Netflix komt met 52 nieuwe films om deze schokkende reden

Aap ziet goocheltruc