in

De nieuwe MacBook Pro 2020

Volgens de geruchtenmolen komt Apple met een nieuwe 14-inch MacBook Pro in 2020. Het model zou ook een nieuw toetsenbord hebben. In 2019 werd de 16-inch MacBook Pro aangekondigd en die is inmiddels ook al beschikbaar. De 16-inch MacBook beschikt over een toetsenbord die een stuk beter zou moeten werden dan het toetsenbord dat er eerst in zat gebouwd. Dat toetsenbord gaan we waarschijnlijk ook terugzien bij de nieuwe 14-inch MacBook. We verwachten ook dat er weer een nieuwe update komt, zoals elk jaar in de lente/zomer.

Over het nieuwe toetsenbord van de 14-inch MacBook Pro

Het nieuwe toetsenbord is gebaseerd op het losse Magic Keyboard dat je onder andere voor de iMac kunt gebruiken. Dat toetsenbord staat bekend om zijn klantvriendelijkheid en dat betekent nooit meer dubbele spaties of andere vreemde tekens. De geruchten gaan dat het over een 14-inch MacBook zou gaan, maar het is ook nog niet uitgesloten dat dit gewoon weer een display van 13-inch wordt.

Apple is blij met het nieuwe toetsenbord dat ontwikkeld is. Het oude toetsenbord zorgde namelijk voor de nodige kopzorgen sinds de introductie in 2015. De kwaliteit was gewoon niet erg goed. Een klein stukje vuil kan er bij deze toetsenborden al voor zorgen dat toetsen dubbel reageren. Apple is hier zich van bewust en heeft daarom een reparatieservice hiervoor in het leven geroepen.

Bekijk ook:
LG werkt aan smartphone met draaibaar scherm

Nieuwe toetsenbord macbook pro

Moet je wachten op de nieuwe MacBook Pro?

Ben je op zoek naar een nieuwe MacBook Pro en twijfel je of je moet wachten op het niet model? Dit zijn de redenen waarom je zou moeten wachten:

  • Het model krijgt waarschijnlijk een beter toetsenbord.
  • Het model krijgt waarschijnlijk een nieuw ontwerp.
  • Het model krijgt waarschijnlijk op een upgrade van het display.
  • Het model krijgt waarschijnlijk betere processors.
  • Het model krijgt waarschijnlijk een betere accu, luidsprekers en functies.
  • Het model krijgt waarschijnlijk een 5G.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie

Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laden…

0

Bazaar Beverwijk geteisterd door incontinente muizen

Wat waren de populairste kindernamen in 2019?