in

Jan Smit cancelt optredens: gezondheid boven palingsound

Wie binnenkort naar een optreden van Jan Smit zou gaan, kan zijn kaartje weer opbergen. De zanger heeft zojuist te kennen gegeven het aankomende jaar geen optredens meer te zullen doen. Dit omdat Jan getroffen is door acute laryngitis, want velen onder ons zullen vertalen als “de mannengriep”. Jan Smit verkiest zijn gezondheid dus even boven de palingsound en daar geven wij hem groot gelijk in.

Ik wil slapen, handdoek in de ring

Jan Smit heeft vanmiddag via Instagram aangegeven écht even te stoppen met optreden. In ieder geval tot aan het nieuwe jaar. Klein beetje satire: binnen no-time hebben maar liefst 12.636 mensen aangegeven dit “leuk” te vinden. Jan herstelde niet zoals het zou moeten van zijn verkoudheid. Als gevolg daarvan liep hij acute laryngitis. Dit zorgt voor een ontstoken keel en nog veel meer ellende. Hoewel hij via Twitter laat weten dat deze aandoening “slechts” enkele dagen duurt, heeft hij zijn agenda toch lekker leeggemaakt voor de rest van dit jaar.

Wacht even met het weggooien van je zuurverdiende kaartje

De Volendamse zanger geeft wel aan dat alle geplande activiteiten en optredens ingehaald worden. Wacht dus even met het weggooien van je zuurverdiende concertkaartje. Ook de opnames voor het programma Beste Zangers komt daarmee in het geding. De omroep maakt zich vooralsnog niet druk en geeft aan netjes te zullen wachten tot presentator “good old Jan” weer beter is.

Bekijk ook:
Twilight acteur dood aangetroffen in appartement met vriendin

Jan Smit bereidt zich voor op een nieuw album in 2020

Omdat het uitzicht op de haven na een aantal dagen best gaat vervelen, kan Jan zich tijdens zijn verplichte sabbatical mooi focussen op zijn nieuwe album. Deze staat op de planning voor 2020. Dan is het toch al weer ruim 2 jaar geleden dat we getrakteerd werden op onvervalste palingpop.

Wij houden van Jan, net zoals Jan dat deed van zijn oma

Het album is tot stand gekomen in samenwerking met oud BZN’er Thomas (en hoe kan het ook anders) Tol. Inmiddels is het duidelijk dat vrijwel geheel Nederland Jan Smit een hart onder de riem steekt. En dat doen wij ook. We houden van Jan. Net zoals Jan dan deed van zijn oma. En een beetje van Liza natuurlijk.

Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laden…

0

Nieuwe seizoenen Apple TV+ al aangekondigd

Nance maakt comeback in Twenty 4 Seven