in ,

Cuba Gooding Jr ontkent seksueel wangedrag

Oscar winnaar en Hollywood acteur Cuba Gooding Jr heeft onlangs bij de rechter aangegeven onschuldig te zijn betreffende aanklachten tegen hem wegens seksueel wangedrag. Maar een bizarre ontwikkeling in dit geheel is dat het aantal aanklachten maar blijven stijgen. Het is nog maar de vraag hoe lang de acteur zal ontkennen en zijn onschuld bewijzen.

Het OM

De openbare aanklager van de staat New York heeft in een officieel schrijven aangegeven dat er maar liefst twaalf vrouwen zich hebben aangemeld om hun recht te zoeken. De vrouwen geven allemaal aan dat zij slachtoffer zijn geworden van seksueel molest gepleegd door de acteur. Cuba werd al in de maand van juni al in verzekering gesteld en aangehouden nadat een vrouw aangifte tegen de acteur zou hebben gedaan omdat hij haar zou hebben aangerand. Het Openbaar Ministerie gaf tijdens de zitting, waarin de acteur aangegeven heeft onschuldig te zijn, dat er weer een nieuwe aanklacht tegen hem is ingediend. Door deze ontwikkelingen tracht het OM een bepaalde trend weer te geven met betrekking tot het gedrag van de acteur.

Serveerster dient aanklacht

Een serveerster heeft ook een aanklacht ingediend tegen de acteur. De serveerster die in een nachtclub te werk gesteld is, die gevestigd is in New York geeft aan dat zij op de bewuste dag in haar billen geknepen zou zijn door de acteur. Indien er vanuit de verklaring van serveerster afgegaan moet worden, ziet het er niet zo rooskleurig uit voor de acteur. Volgens haar zijn er namelijk beelden beschikbaar die aantonen dat Cuba daadwerkelijk aan haar billen zit. De serveerster die Natasha Ashworth heet, geeft aan dat de acteur aan het einde van haar shift haar zou hebben opgezocht en vervolgens der in der bil zou hebben geknepen. De serveerster maakte aan de acteur duidelijk dat ze zijn handeling helemaal niet op prijs stelde. Natasha zal de acteur onder andere voor aanranding, geweldpleging en het opzettelijk toebrengen van emotionele stress aanklagen.

Bekijk ook:
Twilight acteur dood aangetroffen in appartement met vriendin

Aanklachten blijven toenemen

De donkere wolken die zich boven het hoofd van Cuba Gooding Jr. verzamelen blijven zich ophopen en er lijkt nog geen einde in zicht te zijn. De teller aan aanklachten tegen de Hollywood acteur staat momenteel op veertien. In een officieel document dat van de rechtbank heeft assistent-officier van justitie het volgende laten noteren: “Het gedrag van de beschuldigde in het verleden toont aan dat hij vrouwen routinematig benadert in bars en nachtclubs met wie hij eerder beperkt of zelfs geen contact had. Hij raakt hen ongepast aan” Tot op dit moment houdt de acteur steevast dat hij totaal onschuldig is en dat de aanklachten op onwaarheden berusten. De acteur mag in ieder geval spannende tijden tegemoet zien aangezien er mogelijk sprake is van duidelijke bewijsmaterialen, zoals dat is in het geval van de serveerster. Indien de acteur veroordeeld wordt zal hij imago schade oplopen en dat kan wel vervelende gevolgen hebben voor zijn carrière. De acteur ontving een Oscar voor zijn bijrol in Jerry Maguire.  In 2002 kreeg hij een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laden…

0

Schildpad neemt een pittig hapje

1 miljard voor ontwikkeling van het vrouwenvoetbal