in ,

Tientallen puppy’s gestikt na transport in kooien in vliegtuig

Van de 500 zijn er 38 overleden

azeitler/123rf.com

Een vlucht van Kiev naar Toronto is in een drama geëindigd. Tientallen puppy’s hebben de vlucht niet overleefd nadat zij opeengepakt zaten in kooien. Ooggetuigen noemen de manier van transport schandalig. 

Puppy’s dood na transport

De overheid van Canada is een onderzoek gestart naar de dood van de puppy’s. Ze werden op de luchthaven van Toronto ontdekt in het laadruim van een Boeing. Het was de bedoeling dat de hondjes in Canada verkocht werden. In totaal zaten er ruim 500 puppy’s in het laadruim, opeengestapeld in een 300-tal kooien. De temperatuur bij het inladen was ook nog eens bijna 30 graden. Sommige kooien waren ook omhuld met plastic.

Uitladen in Canada

Toen de honden uitgeladen werden in Canada bleek dat veel hondjes uitgedroogd of ziek waren. Tevens zijn er ook 38 puppy’s overleden. De dode puppy’s werden in vuilniszakken gedumpt op de luchthaven.

 

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Veganistisch eten: feiten en fabels

hongerstaking vaderdag

92-jarige Arnhemmer voert succesvol hongerstaking uit: meer bezoek op Vaderdag