in ,

LOLLOL

The Masked Singer Oudejaarsavond Special: wie zaten er achter de maskers?

Op Oudejaarsavond mochten we nog één laatste keer genieten van The Masked Singer 2020

The Masked Singer Oudejaarsavond Special

The Masked Singer was vandaag weer op tv met een Oudejaars Special. De karakters waren passend met de afsluiting van het jaar: vuurwerk, champagne, oliebol, sneeuwpop en een klok. Maar wie zaten er achter die maskers? En wie is de uiteindelijke winnaar geworden? Alle karakters werden vanavond ontmaskerd wat natuurlijk geweldig was voor de kijkers.

Dit artikel wordt live bijgewerkt.

Vuurwerk

Het programma begon met een korte ensemble waarna het Vuurwerk de show mocht aftrappen. Zij koos voor het liedje ‘Let’s get loud’ van Jennifer Lopez. Eerlijk is eerlijk, zingen kan het vuurwerk wel! Gerard schoot meteen raak met zijn vraag toen het bleek dat zij al eerder persoonlijke afspraken hadden gemaakt. Loretta wist in ieder geval zeker dat zij niet wist wie er achter het masker zat en tastte in het donker. Het bleek later niemand minder dan presentatrice Caroline Tensen te zijn.

De klok

Na het optreden van het Vuurwerk mocht de Klok zichzelf even laten horen. Dit deed hij met het liedje ‘It’s a beautiful day’ van Michael Bublé. Loretta wist natuurlijk gelijk al te vertellen dat zij al wist hoe laat het zou zijn als de klok bij haar in huis zou zijn. Zij wist zeker dat het Hans Klok was. Carlo was het daar echter niet mee eens, maar hield zijn antwoord nog even voor zich. De vraag van Loretta was iets te specifiek en werd daarom verworpen. Gerard vroeg zich af of de Klok ooit een duo presentatie heeft gedaan, maar dat was niet het geval. Uiteindelijk bleek John v/d Heuvel in het pak te zitten.

Bekijk ook:
Google jaaroverzicht: dit googelden we in 2020

De Oliebol

Het liedje ‘Waterloo’ van ABBA werd door niemand minder gezongen dan de Oliebol. Zowel de oliebol als de dansers waren in de winterse kleuren rood met wit gekleurd en gaven een vet optreden. Loretta en Carlo dachten het gelijk te weten en schreeuwden het gelijk uit. Gerard en Buddy zagen er echter een beetje verdwaald uit. Carlo begon met de vraag of hij ooit een kleedkamer met de oliebol heef gedeeld, maar het verassende antwoord was nee. Ze werden hierdoor gelijk van hun stuk gebracht. Gerard vroeg zich af of de oliebol ooit een hit had gescoord, maar ook dit was niet het geval. Wij vroegen ons vooral af: tebbie nou op je muil? Want het was natuurlijk Richard Groenendijk!

De Sneeuwpop

De Sneeuwpop werd vergezeld door een aantal kleurrijke dansers, maar dat weerhield de jury er niet van om de zanger gelijk te herkennen. De vrolijke sneeuwpop zong het liedje ‘Savage Love’ van Jason Derulo. Hij kreeg een staande ovatie van de jury voor zijn optreden. Gerard was ‘verBAUEReerd door het optreden. Carlo vond hem maar een rare FRANS. Volgens Loretta leek de sneeuwpop van binnen heel erg op de sneeuwpop van buiten, wat we daarvan moeten maken laten we maar in het midden maar volgens Loretta ging het om de glimlach. Natuurlijk gingen de woordgrappen nog even een tijdje door. Natuurlijk wist iedereen wie er achter dit masker verstopt zat, niemand minder dan Frans Bauer.

Bekijk ook:
Dit zijn de deelnemers van het 21ste seizoen van Wie is de Mol?

De Champagne

We mochten van niets minder dan een versie van ‘Livin on a Prayer’ van Bon Jovi. Hoewel de Champagne eruit zag alsof ze zelf ook een paar glaasjes op had, klonk het toch nog geweldig. Ook zij kreeg een staande ovatie. Bij Buddy en Gerard kwamen er heel veel namen voorbij. Om duidelijkheid te krijgen vroegen zij of de Champagne ooit medewerking heeft verleend aan The Voice, en dat bleek zo te zijn! Loretta vroeg zich af of de Champagne wel eens in het theater staat met een solo-programma, en dat bleek tien keer ja. Er kon er maar één de winnaar zijn vandaag, en dat was de Champagne. Maar wie zat er nu in het pak? Na veel speculatie kwamen we er dan eindelijk achter dat het uiteraard Edsilia Rombley was!

Jullie reacties

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Poll: Geef 2020 een cijfer

pfizer vaccin niet beschikbaar

Pfizer/BioNTech kan waarschijnlijk niet op korte termijn grote lading vaccins produceren