in ,

Prins Harry en Meghan lastig gevallen door drones

Het koppel lijkt maar niet de rust te krijgen die zij willen

harry en meghan
adrianhancu/123RF.com

Het lijkt erop alsof prins Harry en zijn vrouw Meghan maar geen rust kunnen krijgen. Volgens verschillende Amerikaanse media heeft het koppel last van overvliegende drones. De hertog en hertogin van Sussex hebben de politie ingeschakeld.

Harry en Meghan willen rust

Het koppel is vertrokken uit Engeland zodat zij meer rust zouden hebben. Een van de grootste problemen in Engeland was vooral de agressieve roddelpers. De hertog en hertogin hebben besloten een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis en verhuisde kort daarna naar Canada. Ze zijn daar niet lang gebleven, en zijn kort na de verhuizing opnieuw verhuisd naar Malibu. Daar wonen ze nu in een beveiligde woonwijk.

Overvliegende drones

Harry en Meghan zijn in Amerika ook vrij populair, dat bewijzen de drones die constant over de wijk vliegen. Volgens ingewijden zouden de drones regelmatig over de villa vliegen en komen die ook steeds dichterbij. Het is nog niet bekend wie de drones bestuurt.

Bekijk ook:
Is TikTok geschikt voor kinderen?

 

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De tweede coronagolf uitgelegd

Donald trump vs twitter

Twitter verbergt tweet van Trump – president in de aanval tegen sociale media