in

Pink doneert half miljoen aan Australische brandweerlieden

De Amerikaanse zangeres Pink heeft 500.000 dollar gedoneerd aan Australische brandweerlieden om ze te steunen bij de bestrijding van de ernstige bosbranden in Australië. Deze boodschap deelde ze zaterdag op Twitter, en op haar Instagram postte ze een lijstje van hulporganisaties die de branden proberen te blussen met daarbij een oproep aan haar volgers om ook te doneren. 

,,Ik ben geschokt door wat er op dit moment in Australië gebeurt met de gruwelijke bosbranden,” schreef de zangeres op Twitter. ,,Ik stel 500.000 dollar beschikbaar voor de lokale brandweerlieden die zo hard aan het front vechten.”

De brandweerlieden kunnen de steun goed gebruiken, want het werk is lastig gezien de hoge temperaturen tot wel 50 graden. Velen werken vrijwillig en het werk is zwaar en uitputtend. Er wordt internationaal geld voor hen ingezameld.

Veteran

Geschreven door Ilse

Ik ben Ilse Feringa, wonend in Drachten. Ik studeer momenteel af aan sociaal pedagogische hulpverlening. Ik ben geïnteresseerd in wat er allemaal om me heen gebeurd, trends, ontwikkelingen, de mens. Graag deel ik deze interesse met jullie door te schrijven. Hiernaast hou ik mij in mijn vrije tijd bezig met kunstschaatsen, fitness, mijn bijbaantjes en vooral heel erg veel gezelligheid. Hierover gaan jullie nog veel terugzien in mijn artikelen!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Top 10 gevaarlijkste gevangenissen

Ongelukkig worden van vrienden?