in ,

AngryAngry

Hondje doodgeslagen voor plassen op vloer

Er is sprake van zaakwaarneming voor de veiligheid van een tweede hondje

pomeriaan doodgeslagen
Olena Afanasova© / 123rf.com

In het Zuid-Hollandse Gorinchem heeft zich afgelopen maandag een drama afgespeeld. Een pomeriaan had op de vloer geplast en dit heeft hem uiteindelijk zijn leven gekost. De pomeriaan kreeg een fatale klap van zijn eigenaresse.

Pomeriaan doodgeslagen

Maandagochtend kreeg de politie een melding binnen over een hond die doodgeslagen zou zijn. In de woning troffen de agenten inderdaad een dode pomeriaan aan. Het hondje had op de vloer gepakt, waarop de eigenaresse de dweil pakte om de vloer weer schoon te maken. Ze was echter zo boos dat ze het hondje een ‘forse tik’ met de stok van de dweil gaf. Het hondje klapte door de impact tegen de muur aan en was opslag dood.

Dierenmishandeling

De 27-jarige eigenaresse is aangehouden voor dierenmishandeling en meegenomen voor verhoor in Dordrecht. Zij zal zich later ook nog voor de rechter moeten verantwoorden. Er was ook nog een chihuahua aanwezig. Deze is meegenomen door medewerkers van de dierenambulance. Er is sprake van zaakwaarneming voor de veiligheid van de chihuahua.

Bekijk ook:
Liever met je kat dan met je schat op de foto

 

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat zijn de gevolgen van corona op de drugswereld?

10x schattige dierenfilmpjes