in ,

CoolCool LOLLOL OMGOMG sadsad NiceNice AngryAngry

Geduld Anouk raakt weer op in The Voice of Holland

Na het optreden van Kaan Kurmus was het weer zo ver

Kaan Kurmus the voice of holland

Vanavond is het geduld van Anouk weer op de proef gesteld in The Voice of Holland. De mannelijke coaches namen uitgebreid de tijd voor het uitwisselen van wederwaardigheden tijdens de blind audition van de 40-jarige Kaan Kurmus. Anouk liet duidelijk merken dat ze het opnieuw allemaal veel te lang vond duren.

Optreden Kaan Kurmus TVOH

Kaan Kurmus zong het zummer Simarik (Kiss Kiss) van de Turkse popzanger Tarkan. De eerste noten zijn nog maar net gezongen of Waylon, Ali B en Jan Smit draaiden hun stoelen. Anouk is de enige coach die niet draait. Zodra Kaan een coach mag gaan kiezen begint de ophef. Jan vraagt aan Kaan of hij wel eens in Volendam is geweest en belooft hem zelfs een rondleiding. Kaan reageert in het Engels omdat hij de Nederlandse taal nog niet geheel machtig is ondanks dat hij hier al vier jaar woont. Hierbij gebruikt hij de Engelse uitdrukking “ik heb een geheugen als een vis”, wat tot hilariteit onder de coaches leidt. Van het een komt het ander, en Jan legt uit dat hij uit een vissersfamilie komt. Kaan vertelt op zijn beurt over zijn eigen familie die zich bezighoudt met wijnproductie.

Bekijk ook:
Horeca is het nu echt zat: deuren gaan op 17 januari open

Anouk ongeduldig The Voice of Holland

Op dat moment voelt Anouk zich geroepen om er wat van te zeggen. “Een hele rare conversatie dit. Gaat iemand nog iets zeggen over zijn stem? Ik wil gewoon naar huis, echt ik begrijp dit niet.” Vorige week was er ook al ophef toen Anouk tegen Jan Smit zei dat hij ‘gewoon zijn bek moest houden’. Wellicht was dat ook de reden dat Waylon er nog een beetje sfeer in probeerde te houden door Anouk een compliment te geven: “Even kort en ik meen het oprecht: ik vind het klasse hoe je dit doet, zo ergens in een hokje zitten ver weg na het klotejaar dat je hebt gehad”. Het compliment bleek echter niet zo goed te vallen bij Anouk. “Nu wordt het gesprek nóg raarder dan het al was. My gosh, ik heb echt een fucking glas wijn nodig.”

Weerman Ali B

Uiteindelijk heeft Kaan voor Waylon gekozen, maar ook daar hield het nog niet op voor Anouk. We mochten nog heel even genieten van weerman Ali B die ons liet weten wat voor weer we nog konden verwachten met gepaste visuele plaatjes op het scherm van Anouk. “We kunnen wat donderwolken verwachten. En wat bliksem. En wat tornado’s. En orkanen.” Anouk besluit het maar over haar heen te laten komen en zit met haar hoofd in haar handen zonder erop te reageren.

Bekijk ook:
Strengere drone regels vanaf 2021

 

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
kans op besmetting bij kerst

Hoe groot is kans op besmetting bij kerst?

Zó kunnen we het klimaatakkoord toch op tijd halen