in

Duizend euro beloning voor vermiste hond Mila

De hond is op oudejaarsavond vermist vanuit Koog aan de Zaan

beloning hond vermist
bron: Dogsearch Nederland

In Koog aan de Zaan is afgelopen jaarwisseling een hond verdwenen nadat deze enorm geschrokken was van het vuurwerk. De Stafford is slechts drie maanden oud en betekent veel voor de familie. De persoon met de gouden tip – of degene die Mila levend thuis brengt – krijgt een beloning van 1000 euro.

Beloning voor vermiste hond

Tijdens oudejaarsavond werd er volop met vuurwerk geknald ondanks een vuurwerkverbod. Hond Mila schrok hier zo enorm van dat zij het op een lopen heeft gezet. Er is nog in de buurt gezocht maar er was geen spoor van Mila te bekennen. Op 1 januari hebben de eigenaren ‘Dogsearch Nederland’ ingeschakeld om te helpen bij de zoektocht. Er is door Dogsearch een oproep uitgezet op hun social media kanalen.

Waar is Mila?

beloning hond vermist
bron: Dogsearch Nederland

Er is reactie geweest op de oproep dat Mila meegenomen zou zijn door een onbekende man. Helaas is Mila vier dagen later nog steeds niet terecht. De eigenaren zijn ten einde raad en beloven nu een beloning van 1000 euro voor degene met de gouden tip of die Mila levend thuis brengt. Helaas heeft dat nog steeds niet tot een hereniging geleid. Weet jij wie Mila meegenomen heeft, of waar ze mogelijk zou kunnen zitten? Neem dan contact op met 0645979057 of 0612564027.

Bekijk ook:
Dit zijn de 5 meest traditionele Nederlandse gerechten

Dogsearch Nederland

De eerste uren van een vermissing zijn altijd cruciaal. Des te sneller er actie ondernomen wordt, des te groter de kans dat de hond dezelfde dag nog gevonden kan worden. Zodra er bij Dogsearch gemeld wordt dat er een hond vermist is gaan zij gelijk over op actie. Allereerst wordt er zo snel mogelijk telefonisch contact opgenomen met de eigenaar van de hond. Daarna worden er vrijwilligers opgeroepen die helpen bij het zoeken. Als er niet genoeg inzetbare vrijwilligers zijn zal de eigenaar doorverwezen worden naar een ander zoekteam.

Er wordt een aparte groepsapp gemaakt voor de vermissing van de hond waarin inzetbare vrijwilligers, de eigenaar en andere mensen die helpen bij de vermissing worden toegevoegd. Alle informatie die beschikbaar is komt meteen in de zoek app zodat de vrijwilligers gelijk kunnen beginnen met hun werk. Ook worden er flyers gemaakt die verspreid worden op Facebook en andere bedrijven/asielen/dierenartsen. Het is de bedoeling dat Dogsearch Nederland binnen één uur na aanmelding op locatie is.

Bekijk ook:
Eerste beelden nieuwe Netflix serie Shadow and Bone

 

Bekijk ook:

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat zegt je BMI nou eigenlijk echt over een gezond lichaamsgewicht?

Top 10 gevaarlijkste gevangenissen ter wereld