in ,

Betaald worden om kerstfilms te kijken?

Lukt het jou om 25 kerstfilms te kijken in 25 dagen?

kerstfilms betaald kijken

Kan jij nooit wachten tot het weer kerst is? Ga jij altijd compleet uit je dak wanneer de kerstperiode voor de deur staat, en doe jij niets liever dan kerstfilms kijken naast de kerstboom? Zou jij wel betaald willen worden om kerstfilms te kijken? Dan is dit wellicht de vacature voor jou!

Betaald worden om kerstfilms te kijken

Jouw nieuwe baan zal zijn om 25 kerstfilms te kijken binnen 25 dagen. En je mag zelf de films uitkiezen! Je werkt gewoon vanuit huis dus je kunt heerlijk naast de kerstboom met een dekentje en een kop warme chocomelk aan de slag gaan. Deze vacature betaalt maar liefst $2,500. Daarnaast krijg je ook nog eens toegang tot 7 verschillende streaming diensten, helemaal gratis en voor één jaar.

Wat voor kijkers zoeken ze?

Het bedrijf is op zoek naar mensen die echt een liefde hebben voor kerst. Kijk jij op 1 november al kerstfilms? Of zelfs het hele jaar lang? Zet jij altijd zo vroeg mogelijk de kerstboom op? En is kerst voor jou werkelijk de mooiste tijd van het jaar? Dan ben jij de ideale persoon voor deze vacature!

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je over Reddit?

Wat krijg je ervoor?

Allereerst krijg je een beloning van $2,500. Dat zijn Amerikaanse dollars. Maar dat is niet het enigste wat deze bijzondere vacature te bieden heeft. Je krijgt ook nog eens een jaar lang toegang tot de volgende streaming diensten:

  • Netflix
  • Hulu
  • Disney+
  • Amazon Prime
  • HBO Max
  • Apple TV+
  • Hallmark Movies Now

Daarnaast mag je uiteraard ook helemaal zelf jouw uren indelen, dus als jij niets liever wilt doen dan de hele dag ‘werken’, ga je gang!

Wat moet je doen?

Het is belangrijk dat je al een apparaat hebt waarop jij films kan streamen. Een laptop, telefoon of smart-tv is dus een vereiste. Daarnaast moet je 25 films binnen 25 dagen kijken. Maar als kerstfanaat is dat voor jou natuurlijk een makkie! Na het kijken van deze films moet je een korte vragenlijst beantwoorden. Vragen zoals of de film jou een kerstgevoel gaf. En dat was het!

Bekijk ook:
Ariana Grande verloofd met Dalton Gomez

Wie mogen er solliciteren?

Om te solliciteren moet je 18 jaar of ouder zijn, en uiteraard een grote fan zijn van de kerstperiode. Helaas zullen veel mensen in Nederland niet in aanmerking komen voor deze vacature, want de laatste eis is dat je mag werken in de VS. Mag jij dat toevallig wel? Waar wacht je dan nog op! Solliciteer nu!

 

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jachtkrabspin

Alles wat je wilt weten over de jachtkrabspin

Week 48 Nieuwsquiz