in ,

Bas van Toor opnieuw onder het mes

De gevolgen van zijn hersenberoerte geven hem veel pijn

bas van toor operaties
Sitthisombat © / 123rf.com

Bas van Toor, ook wel bekend als clown Bassie, moet opnieuw geopereerd worden. Ditmaal moet hij geholpen worden aan spasmes in zijn linkerhand. Dit nieuws heeft hij zelf bevestigd tegen Shownieuws.

Bas van Toor spasmes

In 2017 heeft van Toor een hersenberoerte gehad. De spasmes in zijn linkerhand zijn een gevolg hiervan en veroorzaken hem veel pijn. De operatie zou eind augustus of begin september plaats moeten vinden. Tijdens die operatie zullen de pezen in zijn pols en handpalm doorgesneden worden zodat de pijn verzacht wordt.

Operaties

Het is niet de eerste operatie voor Bas dit jaar. Eind mei lag de 84-jarige acteur ook al onder het mes om geholpen te worden aan zijn nierstenen. Enkele dagen na de operatie werd hij weer in het ziekenhuis opgenomen in verband met hoge koorts. Het bleek dat hij een bloedvergiftiging had.

Bas van Toor lag in 2018 in een revalidatiecentrum in Vlaardingen na complicaties na een operatie. Na een ingreep kreeg hij plotseling verdikking in zijn hals waardoor de luchtwegen en de slokdarm werden afgeklemd en hij bijna stikte. Hij kon nauwelijks nog zelfstandig ademhalen.

Bekijk ook:
Spotify jaaroverzicht 2020: de muziektrends van dit jaar
Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Helft Nederlanders eet anders door de corona crisis

Top 5 hoogste gebouwen ter wereld