vermist kind
Saved Read later
Deel dit bericht

13-jarige jongen vermist uit Breda, politie maakt zich ernstig zorgen om zijn welzijn

Een tiener jongen genaamd Dre Jansen wordt al sinds vrijdagochtend vermist uit Breda. Dre is 13 jaar oud. Hij zou oorspronkelijk op de fiets naar school gereden zijn, maar is daar nooit aangekomen.

Signalement

Dré Jansen zou op een zwarte herenfiets vertrokken zijn van het merk Gazelle, met een tassenrek achterop. Op de dag van verdwijning droeg hij een legergroene jas, een blauw vest met capuchon en blauwe Adidas sneakers waarvan de zolen wit zijn, en er witte strepen aanwezig zijn. Dré had twee tassen bij zich. De ene tas is een groenige kleur, de andere heeft een legerprint. Het is niet bekend van welk merk deze tassen zijn. Normaal gesproken draagt de tiener een grote, zwarte bril, maar deze heeft hij niet altijd op. De politie zegt ook dat ‘zijn hoofd scheef staat ten opzichte van zijn nek'. Hij is niet zo heel lang, hij zou rond de 163 cm zitten.

Bekijk ook:
Per 1 april treedt de Wet Kwaliteit Incassodienstverlening in werking: dit kun je verwachten

Vermist Kind Alert

De politie heeft een Vermist Kind Alert verspreid. Dit doet zijn alleen in zaken waarvan zij zich ernstig zorgen maken om het welzijn van het kind. De politie heeft het vermoeden dan Dré Jansen in Zeeland is, maar wilt niet bekendmaken waarom zij dit denken.

Update

De jongen is in goede gezondheid gevonden in zijn woonplaats! Op aanvraag van de politie hebben wij zijn foto verwijderd.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

888

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.