in

Zijn jouw lampen nog van deze tijd?

Iedereen wil zijn eigen huis zo mooi mogelijk inrichten, helemaal naar eigen smaak. Vaak wordt hierbij gedacht aan de kleuren, de meubels en decoratie, maar worden de lampen eigenlijk vergeten. Er wordt gedacht ‘zo lang er licht is, is het goed’. Maar de verlichting kan ook een hele hoop betekenen voor de stijl en sfeer in huis. Hoe dan? Dat leggen wij jou graag uit.

Welke kleur lamp?

Het kan nu echt niet meer hoor, die ouderwetse plafonniere met gloeilamp. Zo’n lamp is niet bepaald mooi om te zien, en kost tevens ook een vermogen in stroom. Stap daarom over naar een moderne ledlamp. Deze zijn beschikbaar in allerlei soorten,  maten en kleuren. Wil je een moderne stijl in huis? Dan zijn de kleuren zwart, wit en grijs ideaal. Maar je kunt natuurlijk ook voor bruin, brons of koper gaan. Deze kleuren passen bij vrijwel alle meubels en zien er mooi uit bij moderne verlichting. Tevens zijn dit ook kleuren die ontzettend goed passen bij strakke vormen. En laat die strakke vormen nu net precies ons volgende punt zijn!

Bekijk ook:
Klussen in huis die je interieur vernieuwen

Welke vorm lamp?

Strakke vormen zijn helemaal in! Zo’n kroonluchter is natuurlijk hartstikke mooi om te zien, maar bij de meeste huizen past dit niet bij de rest van het interieur. Het zou een beetje zonde zijn als zo’n lamp, die op zichzelf hartstikke mooi is, ervoor zorgt dat jouw huis er eigenlijk niet uitziet als één strak geheel. Moderne hanglampen zijn ook ontzettend mooi en zorgen ervoor dat jouw huis de juiste belichting en sfeer heeft. Met het gebruik van een led hue lamp kun je zelfs verschillende kleuren instellen waardoor je nog een beetje extra sfeer in huis krijgt.

Liever toch een andere stijl?

Ben je toch niet zo’n fan van de moderne stijl, en heb je liever een retro of botanical lamp? Dat kan natuurlijk ook. Afhankelijk van de inrichting van jouw huis kan dit ook een hele mooie sfeer creëren. Wij vinden de verlichting bij dutchhomelabel.nl erg interessant, en raden dan ook aan om hier eens een kijkje te nemen. Als je voor deze stijlen kiest is het natuurlijk wel zo fijn als je ook een mooie set meubels hebt die hier bij passen. Uiteraard bestaan er nog een hoop andere stijlen, en je moet uiteindelijk helemaal zelf weten wat je met jouw huis doet. Wij hopen in ieder geval dat jouw huis al een stap richting het moderne heeft gezet, al is het maar door middel van ledlampen in plaats van gloeilampen.

Bekijk ook:
Dit zijn de woontrends van 2021
Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
houten piemel duitsland verdwenen

Waar is de houten piemel in Duitsland heen?

Dit zijn de meest gelezen boeken ter wereld

Dit zijn de meest gelezen boeken ter wereld