in

Deze 3 activiteiten halen het kind in je naar boven

We denken allemaal wel eens terug aan hoe het vroeger was. Buiten ravotten met onze vriendjes, waarna we thuis verwelkomd werden met een koekje en een drankje. Geen problemen, zorgen en verdriet of tenminste toch niet zoals we dat nu kennen. Het is niet voor niets dat onze kindertijd de mooiste tijd van ons leven is. Vaak verlangen we dan ook om even terug naar die tijd te kunnen. Helaas is dat onmogelijk, maar door deze activiteiten voel je je toch voor even weer als een onbezorgd kind.

1.Ballenbak voor volwassenen (Londen)

Niet zolang geleden was er sprake van een heuse ballenbak voor volwassenen in de Ikea van Groningen. Met ons allen waren we razend enthousiast. Tot ze voor kort hebben besloten dat de plannen toch niet gaan doorgaan wegens veiligheidsredenen. Niet getreurd, want ook in Londen staat er nu en ballenbak voor volwassenen, en wat  voor één!

In het Londense etablissement Ballie Ballerson, kan je terecht voor een lekker hapje, heerlijke cocktails, én…veel balplezier. Deze hippe tent  begon als pop-upconcept, maar is inmiddels een populaire spot in Londen.  Er zijn 2 ballenbakken voor het gewone publiek en zelf één VIP-bak met gouden ballen. Een etentje in Ballie Ballerson is alvast een ervaring die je nooit meer zult vergeten!  Do you got the balls?

Bekijk ook:
Verslaafd aan je smartphone? Met deze tips kick je af

2. Trampoline springen (Nederland)

Wie denkt dat trampoline springen enkel voor kinderen is, die is nog nooit in een trampolinepark geweest! Nederland heeft tal van leuke trampolineparken verspreid over heel het land. Laat het kind in je los en leef je eens volledig uit in één van deze leuke trampolineparken. Eventjes ontsnappen aan de alledaagse stress, en voor enkele uren weer helemaal kind zijn. Kan het nog leuker?

3. Springkastelenfestival voor volwassenen (Antwerpen)

Voor deze leuke activiteit moet je nét over de grens, maar het is zeker de moeite waard! Elke zomer is er in Antwerpen namelijk een springkastelenfestival voor volwassenen, Summer bounce genaamd. Summer bounce is niet alleen een heel leuk festival met gigantische springkastelen, maar ook een écht dansfestival. Op Summer bounce kan je dus letterlijk bouncen op de beats van je favoriete dj! Geniet van een dag vol leuke muziek en springplezier en laat je kinderdroom in vervulling gaan op het Summer bounce festival!

Bekijk ook:
De betekenis van dromen: wat betekent jouw droom?
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Robin
1 jaar geleden

In de TonTon club in Amsterdam heb je een ballenbak voor volwassenen. Ik kwam er een gebruikte condoom tegen.

Dit gebeurt er als de zon verdwijnt

De vele gezondheidsvoordelen van de sauna