in

CoolCool OMGOMG NiceNice

De geilste dag van het jaar! Het bestaat echt!

11 December is de dag dat je ietsjes geiler zijn mag!

Ja je zult waarschijnlijk denken, weer zo’n aparte dag. En ja dat zijn we met je eens. Maar het is toch een bewezen feit. De geilste dag van het jaar bestaat echt! 11 december is het weer zover.

De geilste dag? Hoezo dat?

Uit onderzoek blijkt dat verreweg de meeste kinderen in de maand september geboren worden. Tevens blijkt uit hetzelfde onderzoek dat er in de weken voor kerst twee keer zoveel condooms verkocht worden dan normaal gesproken. Hieruit blijkt in ieder geval dat de testosteron in de decembermaand een stuk hoger ligt dan in andere maanden. Daarnaast blijkt uit het onderzoek dat 11 december de meest geliefde dag is om met elkaar het bed in te duiken. Vandaar de benaming voor geilste dag van het jaar.

Geluksgevoel

De decembermaand brengt bij veel mensen een bepaald geluksgevoel naar boven. Gezelligheid, samen zijn met familie en cadeautjes. Het geluksgevoel dat hier bij komt kijken lijkt erg veel op het geluksgevoel van seks. Het onderzoek naar 11 december is nog altijd in volle gang. Maar nadat je dit bericht hebt gelezen ben je in ieder geval voorbereid op dat wat zou kunnen komen?.

Bekijk ook

Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laden…

0

In deze stad kun jij nu schaatsen onder de regenboog

Chionofobie: ‘Ik ben bang voor sneeuw’