in

CoolCool

Vijf top games die uitkomen in de maand november

De donkere maanden zijn er weer en dat betekend veel leuks op tv, en super veel toffe games die uitkomen. PC, console, mobiele telefoon, maak je geen zorgen overal komen games op uit. Natuurlijk zijn het er meer dan vijf maar wij brengen deze vijf graag even onder de aandacht omdat het stuk voor stuk top games zijn.

Pistol Whip

Pistol Whip is een fantastisch VR spel. Door het mixen van elementen die we kennen uit Superhot en Beat Saber is dit een vlot, bijna John Wick achtig schietervaring.

Schiet met ritme, duik weg en smack de vijand met je pistool. Pistol Whip brengt je een actie film achtig spel en het ziet er werkelijk fantastisch uit. Je kunt dit top spel gaan spelen op Oculus Quest Rift en Vive maar ook op je PC, Playstation en VR zal er voor dit spel in de nabije toekomst ook bij komen. Maximaal genieten op meerdere platforms dus.

Death Stranding

De laatste creatie van Metal Gear maker Hideo Kojima, dit zou natuurlijk alle uitleg moeten zijn die je nodig hebt over deze game.

We zullen je echter toch wat meer vertellen, dit spel is het raarste big-budget spel van 2019. Death Stranding brengt Norman Reedus als Sam, een man wiens taak het is de Verenigde Staten te verenigen na een verschrikkelijke aanval van spectral vijanden. Jij maakt de connectie naar ‘the other side’ door in te puggen in een baby! Bereid je voor op het dragen van dozen en op zo nu en dan een gevecht. Het spel is redelijk vaag om het een term te geven. De meningen zijn verdeeld, sommige vinden het geniaal, andere kraken het af. Kijk vooral goed naar de trailer en vel zelf een oordeel over dit spel.

Bekijk ook:
Assassin's Creed Valhalla is officieel aangekondigd

Need for Speed Heat

Need for Speed, ooit wist je zeker dat je een top spel in handen zou hebben de laatste jaren was het vaak redelijk teleurstellend. Met Heat hoopt EA dit keer iedereen weer blij te maken met een topspel.

Open-road street racing een dag en nacht cyclus en de politie op je hielen. Vooral het laatste spreekt ons aan, de politie op je hielen dat hebben we al even niet meegemaakt in Need for Speed. Wij zijn daarom voorzichtig optimistisch over deze game en hopen dat Need for Speed Heat een spel zal zijn waar we allemaal weer veel plezier van kunnen hebben.

Pokémon Sword and Shield

Een volledig nieuwe Pokémon game, geen remake van de klassieke Game Boy spellen dit keer. Een nieuwe wereld, nieuwe monsters wat ons betreft helemaal top!

Pokémon Sword and Pokémon Shield brengt je naar een meer modern aanvoelende Galar regio. Het terrein is anders dan voorheen en met als nieuwe starters Grookey, Scorbunny en Sobble krijgen we een voorproefje op wat de toekomst ons zal brengen. Daarnaast zijn er ook giganten Gigantamax en Dynamax welke zullen zorgen voor een unieke game ervaring.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order belooft wat, dit fantastische spel hoort zeker in deze lijst thuis. Een volledige singe-player campagne gemaakt door EA’s top studio Respawn Entertainmane (Titanfall en Apex Legendes) samen met de ‘God of War III’ director dit spel moet je haast wel gaan spelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat zegt hij nu weer?! De Vladimir Putin Quiz

Nonnen nemen verrassing mee na Missie