in

Lara Croft komt naar Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege operator Ash krijgt een OG Lara Croft Tomb Raider elite skin wanneer het volgende seizoen, Operation Void Edge uitkomt. Ubisoft Montréal heeft dit nieuws bekend gemaakt tijdens het ‘The Six Invitational’ in Quebec waar ze het tweejarige plan voor het spel presenteerde.

Hoewel er nog geen datum is voor de launch van Void Edge, het eerste seizoen van het spel haar vijfde jaar. Als een elite skin gaat het waarschijnlijk R6 Credits kosten om de Lara Croft skin te bemachtigen.

Hoewel Ash al twee elite skins heeft, de Lara Croft skin zal er waarschijnlijk prima uitzien voor Ash. De Amerikaanse SWAT-officier is herkenbaar voor haar zonnebril en ponytail. De elite skin bestaat uit:

  • Tomb Raider uniform
  • Headgear
  • Victory animation
  • A charm
  • A gadget skin
  • Weapon skin voor Ash haar twee aanvalsgeweren en pistolen

Het met twee wapens in beeld komen (dual wield) is vooralsnog voor de trailer en misschien een victroy pose. Vorig jaar gaf presentatie director Alexander Karpazis aan dat er geëxperimenteerd was met een twee wapens systeem maar dat spelers er voorlopig niet mee te maken zouden krijgen.

Het is de eerste keer dat er een volledige character skin van een andere ontwikkelaar in het spel komt. Andere cross-overs kwamen tot nu toe altijd van Ubisoft zelf al was er wel een weapon skin van Gris.

Bekijk ook:
Nintendo Switch overal uitverkocht

Bekijk ook:

Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laden…

0
crime

Plaats delict schoonmaken: een goedbetaalde baan

Angst voor spinnen overwinnen

Hoe arachnofobie overwinnen?