in

OMGOMG

Deze wc weet dat je moet: geurzuivering aan? Check!

Het klinkt als een wc uit een ruimteschip. Als het aan de Zwitserse sanitair gigant Geberit ligt, vindt de slimme toiletpot straks toch echt zijn draai in menig huishouden. Een zelfdenkende plee die geschikt is voor een normaal huishouden is een unicum.

Wel is het zo dat een Japanse fabrikant een high-tech wc heeft getest onder de bezoekers van Lowlands. Onder het doen van een kleine of grote boodschap werd je hartslag en de bloeddruk gecontroleerd. Alsof dat nog niet futuristisch genoeg was, voerde de wc ook nog een urine onderzoek uit.

De plee denkt met je mee

Het is altijd fijn om te weten dat er iemand met je meedenkt. En dat is nou precies wat deze slimme toiletpot doet volgens het Zwitserse merk. Het bijdehante toiletsysteem wordt vlak achter de handmatige bediening van de plee geplaatst. Je weet wel, die knop waarmee je jouw bijdrage naar het eeuwige ruime sop stuurt.

Ome Jan nadert de wc: geurzuivering op maximaal

Mooie daarvan is dat ongewenste geurtjes, oftewel gewoon stank, direct worden afgevoerd. De toiletpot slurpt ze vakkundig op om ze later weer de ruimte in te kunnen blazen als gefilterde én gereinigde lucht. Toegegeven, bij de één zal dit proces meer tijd in beslag nemen als bij de ander. Ook afhankelijk van wat je gisteren hebt gegeten natuurlijk.

Bekijk ook:
[WINACTIE] Beter nu dan nooit: begin met touwtjespringen!

De sensor van deze wc correspondeert met jouw smartphone

De ingebouwde sensor weet precies wanneer jij of Ome Jan de plee nadert. Voor bij wie het nodig is, wordt de geurzuivering vast op standje maximaal gezet. Ook gaat het oriëntatielicht vast aan als je in de buurt bent, of ook maar denkt aan het plegen van een plasje. Handig, want zo stoot je niet wéér je grote teen aan het opstaande randje van de badkamer.

Voorlopig zelf nog even nadenken over je toiletbezoekjes

Hoe dat kan? De wc is zo slim dat hij zelfstandig kan waarnemen en vervolgens passende maatregelen kan treffen. Nou ja zelfstandig, je stelt het apparaat wel in via een app op je telefoon. Hoewel je in Nederland voorlopig nog even zelf moet nadenken over je toiletbezoekjes, duurt het niet lang meer voordat de slimme wc-pot ook hier in de winkelschappen ligt.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Apollo Powerbank laadt jouw smartphone snel en gemakkelijk op!

De feestdagen worden kinky ?