in ,

OMGOMG sadsad AngryAngry

Clinch Anouk en Lil’ Kleine eindelijk op tv

Gisteravond zaten miljoenen kijkers van The Voice op hun puntje van hun stoel. Eindelijk was het moment van de clinch daar. De aanvaring tussen Anouk en Lil’ Kleine, welke een tijd geleden al in de media gemeld werd, was eindelijk een feit.

De Battle

De aanvaring tussen beide coaches vond plaats na een battle uit het team van Ali B. Deze battle, die door Ali als mogelijk meest interessante van het seizoen werd weggezet, was uiteindelijk de oorzaak van de aanvaring.

Geen steal

Bij de battles is het mogelijk om een steal te gebruiken. Echter gebeurde dit niet. Iets wat tot veel verbazing bij Anouk leidde. Ze begreep gewoon simpelweg niet waarom Lil’ Kleine geen steal had gedaan. Uiteindelijk bleek dat Jorik de battle heel slecht vond, maar hij deze mening niet wilde projecteren op de deelnemers.

Weinig sensatie

In de uitzending van RTL gebeurde vrij weinig. Echter schijnen de meeste zaken achter de schermen uitgevochten te zijn. Niet voor de camera, niet voor de mensen die aanwezig waren.

Bekijk ook:

Expert

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

TrendwatcherAuteurPoll ingezonden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tien tips om WhatsApp nog beter te gebruiken!

Schokkend: Italiaanse autotunnels staan op punt van instorten