in

Move over skinny, de flared jeans is terug!

Als ik nu je kleerkast zou opentrekken, ga ik er ongetwijfeld enkele skinnies in terugvinden, maar zou er ook een flared jeans in verstopt zitten?

In mijn kast zeker wel! Een hele stapel zelfs, want ik ben verzot op deze jeans, en dan meer bepaald op de bootcut. Mijn hart maakte dan ook een sprongetje toen ik las dat deze trend helemaal terug is deze winter!

Je skinny nog niet dumpen

De skinny is niet meer uit onze kleerkast weg te denken, en terecht. Het is dan ook een super item om te combineren. Hij past bij elke outfit en matcht met elke schoen. Deze jeans zal zeker niet helemaal uit het straatbeeld verdwijnen, dus kieper hem nog niet in de vuilnisbak!

De bootcut: flatterend en comfy

Wat je wel weer vaker gaat zien is de bootcut. Het geweldige aan deze jeans is dat hij erin slaagt om zowat iedereen te flatteren. Hij zit wat strakker bij de bovenbenen en de billen en loopt vervolgens wijd uit, waardoor je er langer én slanker gaat uitzien. Ja, zelfs wanneer je bredere heupen hebt… Je benen lijken oneindig en dat is precies waarvoor jij deze jeans uit je kast wil halen! Daarnaast zit hij ook gewoon ongelooflijk lekker. En die onvolmaaktheden die bij de skinny zo in de verf worden gezet laat de flared jeans vakkundig verdwijnen… geweldig toch!

Een bootcut voor elke gelegenheid

Er wordt al eens gezegd dat een bootcut moeilijk te combineren valt, maar dat is heus niet zo. Een flared jeans is heel veelzijdig en voegt gemakkelijk een hoop stijl en comfort aan je outfit toe. Daarnaast past de bootcut bij elke gelegenheid:

Bekijk ook:
Dit zijn de most-wanted dames sneakers van 202

Casual voor thuis

Voor een lekker dagje thuis combineer je de bootcut met een dikke trui of losse shirt. Moet je toch de deur uit dan trek je snel je leuke sneakers aan. In no-time is je casual look helemaal af!

Classic op het werk

Dress for success! Op het werk draag je hem met je favoriete blouse, een leuke blazer en een simpel zwart enkellaarsje.

Trendy op de party

Om een nachtje te gaan stappen draag je er een dieren print top en een zwarte biker op aan. Maak de outfit af met je favoriete stiletto’s en je bent klaar om te feesten!

Je ziet het, de bootcut kan een enorme aanwinst zijn voor je kledingkast. Uit de mijne is hij in ieder geval niet weg te denken. En jij? Ben jij fan?

Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laden…

0

McFlurry zonder deksel

De beste game remakes