in ,

Dior werkt samen met Air Jordan aan Air Dior-sneakers

De afgelopen weken zijn vooral druk geweest voor de sneakerwereld, omdat samenwerkingsverbanden tussen oudere sportmerken en luxelabels links en rechts opduiken. Eerst onthulden Prada en Adidas zijn hypnotische sneaker. Nu gaan Air Jordan en Dior de strijd aan met zijn aanstaande Air Dior-schoen.

De Air Dior (officiële naam: Air Jordan 1 High OG Dior) maakte gisteravond zijn debuut op de run-show van Dior Homme vóór de herfst van 2020 in Miami. De sneaker viel op tussen de lagen prints van de collectie (slang, tropisch en het kenmerkende monogram van Dior) en emmerhoeden. Na de presentatie onthulde artistiek leider van Dior Men’s, Kim Jones, de eerste formele foto op zijn Instagram.

Een jaar in de maak, de AJ1 heeft een bovenwerk in diep zilver en wit met handgeschilderde randen en Nike’s iconische swoosh versierd met de Dior-monogramprint. De zolen zijn transparant en hebben een Air Dior-logo en de Jumpman-vleugels op één voet en “Dior” op de andere.

“Ik koos ervoor om samen te werken met Jordan Brand omdat Christian Dior samenwerkte met de beste Amerikaanse merken van zijn tijd,” vertelde Jones WWD. ” Ik ben dol op het combineren van verschillende werelden, verschillende ideeën – Dior en Jordan Brand staan beide symbool voor absolute uitmuntendheid op hun gebied. Om ze samen te brengen in deze speciale samenwerking is iets spannends en echt nieuws voorstellen. ”

Bekijk ook:
Binnenkort kan je ook online winkelen vanuit WhatsApp

De merken hebben nog geen prijzen voor Air Dior bekendgemaakt of ze al dan niet beschikbaar zullen zijn in damesmaten, maar de sneaker zal naar verwachting in april 2020 in de winkels komen.

Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laden…

0

4 tips voor het maken van een fotoalbum

Politiesysteem van 44 miljoen euro blijkt nodeloos ingewikkeld