in

9 schoenen trends

Bij je trendy outfit kunnen natuurlijk geen trendy schoenen ontbreken. Met deze 9 schoenen trends loop je er prachtig bij, zowel in het najaar van 2019 als in de winter van 2020. Schoenen, ze maken de outfit echter op zoek gaan naar het ideale paar is soms best een opgave. Vrees niet, wij helpen je graag vandaar deze lijst met de laatste trends op het gebied van schoenen.

Van ultra klassiek, biker tot punk, deze trends domineerde de catwalks van het seizoen. Laat je meenemen en verrassen door getwiste hakken en vierkanten tenen. De schoenen vallen op dit najaar en natuurlijk ook deze winter. Wat je stijl ook is, er zit vast een schoenstijl bij die perfect aansluit op jouw favoriete winteroutfit.

Hoge laarzen

Hoge laarzen, ze kunnen in je collectie van dit najaar niet ontbreken. De laarzen zijn hoog, tot boven de knieën en geven een stoere maar vooral stijlvolle look aan jouw prachtige benen.

Strakke boots

Strakke boots, ze zijn het helemaal. Boots tot over de enkel, strak, stijlvol en vooral helemaal de trend van 2020.

Biker

Tijd voor het halen van je motorrijbewijs 😉 Nee hoor motor rijden is toch echt meer voor de zomer, echter die bikerschoenen die zijn wel helemaal hip. Stoer, krachtig en erg mooi, een must-have.

Bekijk ook:
Verwen jezelf met een beautybox

Vierkant

Niet scherp, maar vierkant dat is het helemaal. Vierkante tenen en natuurlijk vierkante hakken.

Offbeat heels

Een speelse touch, getwist accent, hakken in onvoorspelbare vormen. Met deze schoenen zal je zeker opvallen, precies waar het om gaat dit najaar.

Platforms

Voor zowel de strakke boots als platforms, hoe hoger hoe beter. Disco allure, we komen eraan!

Dames

Denk aan heels met vreemde prints en een hoop bling. Opvallend, hip, maar misschien niet zo warm. Toch zijn ze zeker onderdeel van de herfst-winter trend van 2019-2020.

Punk

Lekker schoppen tegen alles wat met regels te maken heeft, punk. Laat de rebel in je los met deze trend.

Babies

De jaren ’60 zijn terug met glimmend leer, goud en twisted heels. Babies, ze staan elke voet. Volop op de catwalk, straks ook volop in het straatbeeld.

Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laden…

0

Wonen anno 2020

Make-up voor de herfst en winter 2019