in ,

NiceNice

Zo organiseer je een leuke babyshower

Is het bijna tijd voor de babyshower van jouw vriendin? Dan is het erg leuk om haar te verrassen. Vaak is het wel lastig om iets leuks te verzinnen. Een babyhower high tea is dé manier om de mommy to be in het zonnetje te zetten. 

Als vriendinnen willen jullie graag de aanstaande moeder verrassen. Maar hoe doen jullie dat? Meestal is er weinig tijd en is het al lastig om een datum te prikken waarop iedereen kan. Laat staan dat jullie nog een hele babyshower in elkaar knutselen. Dan kan een babyshower high tea de oplossing zijn. Het gaat dan niet om zelf bakken en de kamer versieren, maar een babyshower reserveren op locatie.

Babyshower High Tea

Op HighTea.nl kun je een overzicht vinden van alle locaties die een high tea aanbieden. Deze reserveringssite biedt high tea’s aan per stad, per provincie en locaties die rekening kunnen houden met bepaalde dieetwensen. Zo kun je altijd een geschikte high tea vinden. Daarnaast kun je ook alle locaties die een babyshower high tea aanbieden vinden in een overzicht. Samen met je vriendinnen kun je het leukste restaurantje uitzoeken en hier direct reserveren voor jullie babyshower high tea.

Voordelen van een high tea

Je had er voor kunnen kiezen om alles zelf te maken: recepten opzoeken, inkopen doen, een hele high tea bij elkaar bakken. En dan nog het huis versieren, iedereen uitnodigen en achteraf weer alles opruimen. Maar dat kost wel heel veel tijd en moeite. Dan is het een stuk makkelijker om bij een leuk restaurantje te reserveren. Wanneer jullie aankomen is de tafel al mooi versierd. Jullie worden met open armen ontvangen en krijgen als eerst een lekker kopje thee. Vervolgens komt de high tea binnen: helemaal in babyboy of babygirl thema. De aanstaande moeder staat helemaal te stralen. Zorgeloos kunnen jullie genieten van deze heerlijke high tea. Als dat geen super babyshower wordt.. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ipad reparatie

Waarom je niet te lang moet wachten met reparatie van een iPad

De topfavorieten van het aankomende Formule 1 seizoen