in

Waarom zijn we zo geïnteresseerd in de Britse koninklijke familie?

waarom zijn we geinteresseerd in de britse koninklijke familie
Lorna Roberts/123rf.com

Er zal vrijwel niemand ter wereld zijn die niet gehoord heeft van de Britse koninklijke familie. Artikelen die over de familie geschreven worden zijn bijna net zo vaak gelezen als artikelen over de Kardashians. Maar waarom zijn we zo geïnteresseerd in de Britse koninklijke familie? Wat maakt hen zo interessant?

Waarom zijn we geïnteresseerd in de Britse koninklijke familie?

Tegenwoordig worden we overspoeld met politieke verhalen en discussies. Of het nu om Nederland, Amerika of Australië gaat, er is altijd wel wat aan de hand. Er wordt dan ook gedacht dat de populariteit van de Britse koninklijke familie vooral te maken heeft met het ontsnappen van de realiteit. Voor de buitenwereld zien ze er vaak uit als het perfecte plaatje. Daarnaast is de Britse koninklijke familie een van de meest bekende families ter wereld.

Wie is het meest populair van het koninklijke gezin?

Natuurlijk staat koningin Elizabeth II stipt op #1 als het op populariteit uitkomt. Zij heeft langer dan wie dan ook op de troon gezeten en is nog altijd populair gebleven. Een recent onderzoek heeft uitgewezen dat de koningin samen met prins William en zijn vrouw Kate Middleton in de top 3 staat. Prins Harry en Meghan Markle staan iets lager wat populariteit betreft, en dit komt voornamelijk door hun acties die als controversieel gezien worden. Daarnaast heb je ook nog de mensen die gewoon geen interesse hebben in het stel. Prins Charles staat vaak onderaan de lijst als het om populariteit gaat. Velen speculeren dat dit te maken heeft met hoe zijn relatie met prinses Diana ging.

Bekijk ook:
Meer matches op Tinder? Omzeil het algoritme met deze tips!

De kinderen van koningin Elizabeth II

Soms raken mensen in de war over wie de kinderen van koningin Elizabeth II zijn. Koningin Elizabeth II heeft vier kinderen: prins Charles, prinses Anne, prins Andrew en prins Edward. Daarnaast heeft zij ook nog kleinkinderen gekregen van al haar kinderen. Prins Charles kreeg samen met Diana twee zoons: Harry en William. Prinses Anne kreeg met haar ex-man Mark Philips dochter Zara en zoon Peter. Prins Andrew kreeg met Sarah Ferguson twee dochters: Beatrice en Eugenie. Prins Edward trouwde met Rhys-Jones en kreeg dochter Louise en zoon James.

 

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Super Nintendo World opent in februari zijn deuren

Beste manieren om zeker te zijn dat een online casino veilig is