in ,

Een beachclub is het perfecte decor voor een bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest op een beachclub

Na een jaar zwoegen en zweten voor een bedrijf verdient het personeel een leuke beloning. Tegenwoordig verwacht het personeel dat ook gewoon. Dat is één van de redenen dat het jaarlijkse uitje langzamerhand een vast onderdeel wordt van elk bedrijf. Het jaarlijkse uitje is een geweldige beloning en heeft meer voordelen dan alleen een beloning in de vorm van geld. Alleen geld ontvangen heeft immers niet veel invloed op het moreel en de werksfeer. Wellicht dat het je even motiveert, maar een leuk bedrijf en een goede band tussen het personeel motiveert meer voor de lange termijn. Daarnaast kan een bedrijfsuitje een interessant visitekaartje zijn voor nieuw personeel.

Dus wat doe je dan als bedrijf? Je gaat op zoek naar dat perfecte bedrijfsuitje. Even met zijn allen de remmen losgooien en uit je dak gaan. Maar waar kan je dat het beste doen?

Bij een beachclub natuurlijk!

Een beachclub is het perfecte decor voor bedrijfsevenementen. Bij een beachclub kun je de hele dag vertoeven. Je kan er heerlijk barbecueën, een workshop volgen, actieve dingen doen en afsluiten met muziek en veel drankjes. En dat allemaal op een prachtige locatie bij het strand of aan een meer. In de zomer kan je genieten van een heerlijke plek aan het water en met collega’s lekker bijkletsen tijdens de zonsondergang, terwijl die ene gekke collega nog even zijn of haar dancemoves showt.

Bekijk ook:
Via dit nieuwe platform kun je vanaf vandaag livestream concerten bijwonen

En in de winter dan?

In de winter kunnen beachclubs zelfs nog sfeervoller ogen. Twinkelende lichtjes, gezellige hoekjes, mooie decorstukken en heaters zorgen voor een knusse eventlocatie. Het jaarlijkse bedrijfsuitje kan daarom ook in de winter plaatsvinden en is wellicht nog wel een stuk intiemer.

Voeg een thema toe aan het bedrijfsfeest

Door het organiseren van het jaarlijkse feestje uit te besteden, neem je bij jezelf alle zorgen uit handen. In overleg met de beachclub kan er meestal vanalles voor je geregeld worden. En als je toch al zo goed bezig bent als bedrijf, waarom dan niet nog een stapje verder om er helemaal een onvergetelijke avond van te maken. Een onvergetelijke avond wordt het zeker als er een thema aan het bedrijfsfeest wordt gekoppeld. Ga voor een gemaskerd bal, een après ski-feest, een 90’s party of een jungle thema. Huur dan ook een fotograaf in, want de werknemers willen zeker de foto’s terugzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Betalen voor tasjes lijkt vruchten af te werpen

Wat is jouw irritatie in de trein?