in

De BMW-8 Golden Thunder, iets voor jou?

De nieuwe Golden Thunder is gelanceerd

BMW heeft de nieuwe BMW-8 Golden Thunder gelanceerd. Maar wat kan deze nieuwe BMW-8 serie en is het iets voor jou? We gingen op onderzoek uit en kwamen achter heerlijke details. De auto is een pareltje voor het oog, maar rijdt hij ook zo lekker?

BMW 8 Series

Op zichzelf zijn de BMW 8 Series al niet heel erg gemakkelijk te verkrijgen. Deze luxe modellen worden namelijk in kleine oplage gemaakt, maar toch gaat BMW een stap verder. Met de komst van de Golden Thunder weet het Duitse autobedrijf de serie een nog exclusiever model op de markt te brengen. En zoals de naam al doet vermoeden zijn er flink wat goudkleurige details te vinden op de auto.

Veel nieuwe auto’s van BMW

Eerder lanceerde BMW ook al twee nieuwe elektrische auto’s, de iX3 en i4. Maar blijkbaar houdt men in Bayern niet zo van stilzitten, daarom komt daar dus nu ook nog de nieuwe 8-serie bij. En eerlijk is eerlijk, hij is wel écht ontzettend gaaf om te zien. Zowel het interieur als het exterieur van de Golden Thunder is werkelijk verbluffend te noemen.

Bekijk ook:
Deze elektrische auto hoeft nooit opgeladen te worden

Weinig keuze in kleur

BMW laat weinig keuze als het gaat om de kleur van de carrosserie van de Golden Thunder editie. De keuze is zwart. Of zwart. Wel kun je kiezen tussen Sapphire Black en Frozen Black metallic lak. Dus er valt nog wel een keuze te maken tussen de verschillende kleuren zwart.

Gouden gloed in de auto

Ook in de auto zelf is de gouden kleur terug te vinden. Van de stiksels in het leer tot het middenpaneel. Eigenlijk overal is de goudkleur terug te vinden. Daarnaast is er sowieso ontzettend veel aandacht besteed aan het interieur van de auto. Om nog maar even extra duidelijk te laten zien dat het een Golden Thunder is, is dit ook nog even meegenomen.

Welke BMW’s in de 8-serie zijn leverbaar in deze editie?

Goed nieuws. Eigenlijk alle auto’s binnen de 8-serie zijn ook leverbaar als Golden Thunder editie. Dus of je nu een Coupé, Convertible of een Gran Coupé wilt. Je kunt hem krijgen in de Golden Thunder uitvoering. Hou er wel rekening mee dat er maar een beperkte oplage, van slechts 250 stuks, gemaakt gaan worden van deze auto. Snel naar de BMW-dealer dus!

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je over Formule 1 kampioen Lewis Hamilton?

Foto’s: © BMW

Lees ook:

Expert

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

TrendwatcherAuteurPoll ingezonden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederlandse martelcontainers ontdekt

Deze kleine verandering kan heel de sfeer in huis veranderen