in

LOLLOL OMGOMG

€20.000 aan coke? Verpest! Door wilde zwijnen

Vier aanhoudingen in bijzondere Italiaanse drugszaak

Een groep drugsdealers in het Italiaanse Toscane loopt maar liefst €20.000 aan inkomsten mis. De groep had een aantal kilo’s cocaïne verstopt in een bos in de Italiaanse regio. Op deze manier hoopten ze de politie te slim af te zijn. Echter had de groep geen rekening gehouden met het bestaan van wilde zwijnen.

Onderzoek naar moord

De politie kwam de verdachten onverwachts tegen in een onderzoek naar moord. Een van de verdachten in de zaak met de cocaïne was eerder in verband gebracht met een moordzaak. In een telefoongesprek, waarin vrij veel codetaal werd gebruikt, kwam naar voren dat de zwijnen hadden huisgehouden bij de geheime opslagplaats in het bos. De politie ging op onderzoek uit en vond al gauw de open gereten cocaïne van de zwijnen.

Vier verdachten aangehouden

Na het vinden van de cocaïne zijn er vier personen aangehouden. Het gaat hierbij om drie Albanezen en één Italiaan. De vier zouden regelmatig te vinden zijn in nachtclubs en uitgaansgebieden waar zij hun cocaïne verhandelden. Hoe de wilde zwijnen hun vermoedelijk eerste drugstrip hebben ervaren is niet bekend.

Steeds vaker problemen met wilde zwijnen

Waar de zwijnen in dit verhaal natuurlijk de helden zijn, zijn ze steeds vaker in het nieuws in Italië. Vaak niet positief. De wilde zwijnen zorgen in Italië voor tal van problemen. Onlangs nog werd bekend dat zeker 10.000 ongelukken in het verkeer per jaar direct te wijten is aan de dieren. Daarnaast zijn boeren en burgers het over het algemeen ook zat. Steeds vaker doen er zich gevaarlijke situaties voor en worden complete gewassen kapot gemaakt. Ondanks het feit dat de dieren een aantal jaren bijna uitgestorven waren, zijn ze inmiddels terug. Naar schatting leven er nu zo’n twee miljoen wilde zwijnen in heel Italië.

Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laden…

0

Venetië wederom onder water

De 10 meest herkenbare, ongemakkelijke momenten in de sportschool