in

LOLLOL CoolCool OMGOMG sadsad NiceNice furiousfurious

Voorspelling coronavirus in het boek The Eyes of Darkness uit 1981

We kennen hem allemaal wel, Nostradamus. Voor de een is hij een alwetend ziener en voor de andere vooral een charlatan. Zijn voorspellingen zijn wereldberoemd maar vaak zo vaag dat je ze voor minstens twintig los van elkaar staande gebeurtenissen kunt gebruiken. De schrijver Dean Koontz echter is een stuk minder beroemd, maar zijn voorspelling over het coronavirus geeft hem momenteel de nodige faam. Natuurlijk gingen ook wij op onderzoek uit en jawel hij voorspelde het coronavirus al in 1981.

Het boek

We komen zijn voorspelling tegen in het boek The Eyes of Darkness. Dit boek schreef hij onder de naam Leight Nichols. Het is te vinden onder ISBN nummer: 0-671-82784-7 en telt 312 pagina’s. Je kunt natuurlijk het hele boek lezen en zo de voorspelling tegenkomen terwijl je aan het lezen bent…..Duurt dat je allemaal veel te lang kun je natuurlijk ook even de volgende foto’s bekijken.

Voor degene onder ons die liever in het Nederlands lezen volgt hier de vertaling:

Foto 1:

“Rond het jaar 2020 zal een longontstekingsziekte zich over de wereld verspreiden. Het valt de longen en de luchtwegen aan en is bestand tegen alle bekende behandelingen. Nog vreemder, het virus verdwijnt ineens even snel als het ontstond om vervolgens enkele jaren later weer toe te slaan. Hierna zal het compleet verdwijnen”.

Bekijk ook:  41 Crystal Meth transformaties

Foto 2:

“Li Chen” (bonus)

“Ze noemde het spul Wuhan-400 omdat het in hn RDNA laboratorium buiten de stad Wuhan ontwikkeld was en omdat het de vierhonderdste variant was van het door mensen gemaakte micro-organisme gemaakt in het onderzoekscentrum”.

“Wuhan-400 is een” (perfect wapen)

Een voorspelling welke natuurlijk 1000x accurater is dan die van Nostradamus.

Nostradamus:

  • “Van de ijdele eer van de onderneming en ongepaste klacht. Boten slingerden tussen de Latijnen, kou, honger, golven. Niet ver van de Tiber kleurde het land met bloed. En er zullen diverse plagen op de mensheid zijn”.
  • “De grote plaag van de maritieme stad. Zal niet ophouden totdat de dood gewroken wordt. Van het rechtvaardige bloed, veroordeeld voor een prijs zonder misdaad, van de grote dame die verontwaardigd was over pretentie”.

Diverse plagen niet ver van de Tiber (rivier nabij Rome), de plaag van de maritieme stad het heeft natuurlijk vrij weinig met het coronavirus te maken. Het virus afkomstig uit Wuhan ligt aan de Yangtze rivier maar een maritieme stad is het zeker niet. De zee ligt immers op ongeveer 634 kilometer afstand en dan zit je net in de baai bij de stad Hangzou, de Oost-Chinese zee kom je echter pas na 800 kilometer tegen. Ook diverse plagen is natuurlijk een ruim begrip, het coronavirus is niet zo heel divers het is immers maar een virus geen combinatie van verschillende plagen.

Bekijk ook:  Volle bus krijgt forse boete voor niet naleven coronamaatregelen

Dean Koontz

Terug naar Dean Koontz, hij noemt de ziekte Wuhan-400 en we weten allemaal dat het coronavirus uit Wuhan komt. Velen speculeren van de markt, een markt op slechts 200 meter afstand van het enige BSL-4 laboratorium in China wat haar deuren opende in 2015. Het Wuhan Institute of Virology is dus het enige Bio Safety Level 4 laboratorium in China. Even ter verduidelijking een BSL-4 laboratorium is een laboratorium waar men onderzoek doet naar de meest gevaarlijke virussen ter wereld. Wereldwijd zijn er slechts 53 van deze laboratoria. Gaan we een stapje lager naar een BSL-3 dan zijn er alleen in de Verenigde Staten al 1.356.

Geruchten gingen al snel rond dat het coronavirus uit het laboratorium kwam en een biowapen was. Dit kwam vooral omdat het laboratorium in 2015 bekend maakte dat het een coronavirus gekruist had met een SARS virus en dat dit virus zich onder vleermuizen kon verspreiden en ook mensen kon besmetten.

Als afsluiter een bonus voor de naam Li Chen, dit is een door de FBI gezochte Chinese spion welke werkzaam was in een ziekenhuis!

Bekijk ook:

Reactie plaatsen

Plaats een reactie
    • Zonder het boek gelezen te hebben en NU pas Nostradamus opgezocht, wist ik al weken geleden, dat die corona een heel gevaarlijke KUNSTMATIGE ziekte was. Komplete chaos overal. Vechtpartijen in de politieke arena om vooral de economie overeind te houden ten koste van duizenden onschuldigen. Liegen en bedriegen op politiek en medisch gebied. Het gepeupel dat aan het hamsteren slaat….etc.etc. Dat is ongezien. Geklooi in laboratoria. MACHTSTRIJD.
      Wie schrijft dit ? Een oude huisvrouw met goed werkende hersenen…..kwestie van opletten…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laden…

0

Geesteszieke man vermoordt moeder en eet haar gedeeltelijk op!

5 kantoortrends voor 2020