5 cadeaus voor hem 13
Saved Read later
Deel dit bericht

5 cadeaus voor hem

Vaak wanneer we een cadeau voor een man, vriend, vader of broer moeten kiezen, geven we iets makkelijks. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? We komen vaak wel goed weg met een heerlijk biertje, een paar sokken of een nieuw sportshirt. Maar wat als je nu een keer écht wilt uitpakken? Geef hem eens een cadeau dat hij echt zal waarderen! In dit artikel geven we je vijf leuke en originele ideeën, zodat je binnen no-time een lach op het gezicht van de jarige job kunt toveren!

#1 Een mooi horloge

Een geschenk dat hij altijd kan gebruiken én waarderen. Het is iets wat hij elke dag kan dragen en het zal vele jaren meegaan. Plus, het is een geschenk dat hij aan zijn vrienden kan showen. Weet je niet helemaal welke zijn favoriet is? Je kunt een cadeaukaart kopen waarbij hij zijn eigen klok kan uitkiezen.

#2 Een lekkere fles whisky

Echte mannen drinken… whisky natuurlijk! Dit is een mooi geschenk voor hem om van te genieten na een lange dag op het werk. Hij kan zich ontspannen met een glas scotch en even al het andere vergeten. Of geniet natuurlijk samen van een avondje gezelligheid.

Bekijk ook:
Nieuwste trends en handige tips bij het uitkiezen van een nieuwe (zonne)bril

#3 Een nieuw pak

Een geweldig cadeau om te geven en natuurlijk nog leuker om te krijgen. Dit is een praktisch cadeau voor hem als hij zijn garderobe moet bijwerken. Hij zal er weer stralend uitzien in een nieuw pak en het zal hem zelfverzekerder doen voelen. Schrijf hem een leuk kaartje en ga vervolgens samen het pak uitzoeken. Zo kun je er een écht dagje weg van maken.

#4 Een cadeaubon voor zijn favoriete restaurant

Dit is een fijne manier om hem te laten zien dat je om zijn lievelingsplekjes geeft. Hij zal precies kunnen kiezen wat hij wil in zijn favoriete restaurant, en jij hoeft je geen zorgen te maken dat je het verkeerde uitzoekt. Je kunt vaak ook een digitale cadeaukaart kopen die je bij diverse restaurants kunt besteden.

#5 Robotstofzuiger

Een echte win die zijn leven makkelijker maakt en waardoor hij minder hoeft te doen. En nee, niet omdat hij lui is, maar zodat er ruimte vrijkomt om dingen te doen die hij nog veel leuker vindt. Zoals samen tijd spenderen! Een stofzuiger is niet alleen een voordeel voor hem, maar natuurlijk ook voor jou. Een praktisch en origineel cadeau wat jaren zal meegaan.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.