Nieuwe elektrische auto 2025 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuwe elektrische auto 2025

De wereld van elektrische auto’s verandert razendsnel en ook voor 2025 staan er weer nieuwe modellen op het programma. Kijk je ook uit naar de terugkeer van legendarische modellen zoals de retro-stijl Renault 5 en de sportieve Alpine A290? En laten we de eerste volledig elektrische Range Rover niet vergeten! Lees snel verder en ontdek de nieuwste elektrische auto's die binnenkort rondzoeven.

Elektrische auto 2025: rentree van tijdloze topper

Een totaal vernieuwde klassieker staat in de startblokken: de Renault 5! Dit model heeft een innovatief ontwerp, geweldige prestaties en een aantrekkelijke prijs. De nieuwe Renault 5 trekt niet alleen de aandacht met zijn vintage-look, maar beschikt ook over slimme ‘augmented reality’. Dit systeem biedt de bestuurder actuele verkeersinformatie en navigatie-instructies. De Renault 5 is niet alleen een eerbetoon aan het verleden, maar ook een voorbode van de toekomst van milieuvriendelijk rijden!

Nieuwe elektrische auto 2025: sportieve krachtpatser

Dan is het tijd voor een spannende stekkerauto: de A290 van Alpine! Deze sportieve variant van de nieuwe Renault 5 is een elektrische hot-hatchback met een krachtig en gespierd uiterlijk. De unieke vier-led-koplampen geven het Franse merk extra flair. Met 220 pk overklast hij de Abarth 500e moeiteloos. De A290 heeft voorwielaandrijving en sprint in slechts 6,4 seconden naar 100 km/u. Met een actieradius van 380 kilometer is hij perfect voor zowel de stad als langere ritten.

Bekijk ook:
Wat is financial lease en hoe werkt het?

2025 elektrische auto: iconische SUV

Zoek je een moderne en luxe SUV? Laat het maar aan de ingenieurs van Tata Motors over! De eerste volledig elektrische Range Rover komt eraan en heeft een 800-volt laadsysteem aan boord. Dat is twee keer zoveel als bij de meeste andere elektrische wegvoertuigen. Hierdoor kan de Range Rover Electric maximaal meer dan 250 kW aan laadvermogen aan. Bovendien behoudt hij de offroad-capaciteiten van zijn broers en zussen, inclusief de mogelijkheid om door maar liefst 850 mm water te rijden.

Tip! Vind de goedkoopste autoverzekering door te vergelijken. Dat maakt je autoverzekering afsluiten op Geld.nl extra voordelig!

Nieuwe elektrische auto 2025: Italiaanse blikvanger

Ken je de Citroën Ami nog? Maak kennis met de bijzondere Fiat Topolino! Deze elektrische vierwielige motorfiets  brengt een flinke dosis dolce vita met zich mee. En er is meer: een schuifdak, een frisse mintgroene kleur en touwen in plaats van deuren, net als bij een chique strandbar. De compacte 5,5 kWh-batterij zorgt voor een bescheiden vermogen van 8 pk, goed voor een topsnelheid van 45 km/u. En de stijlvolle stoelbekleding, die ook als strandhanddoek dient, maakt het Italiaanse feestje helemaal af!

Bekijk ook:
Parkeren als een pro: je ultieme gids voor parkeren in Amsterdam

2025 elektrische auto: het beste paard van stal

We sluiten af met een Italiaanse klasbak: de Maserati MC20 Folgore. De naam zegt het al: dit is de batterijversie van de bestaande MC20, een tweezitter met een krachtige V6-motor. Zet je schrap voor een indrukwekkende drievoudige motorconfiguratie, vergelijkbaar met die van de Maserati GranTurismo Folgore. Het gewicht van de MC20 Folgore blijft vergelijkbaar met dat van de V6-versie. Deze auto is enorm populair onder autoliefhebbers, en we kunnen niet wachten op zijn elektrische broer!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

23

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.