Welke diensten vallen onder een renovatie van een parkeergarage? 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Welke diensten vallen onder een renovatie van een parkeergarage?

Een parkeergarage renovatie is nodig als er sprake is van aantasting van de betonconstructie. Dergelijke problemen kunnen het gevolg zijn van bijvoorbeeld beschadigingen, corrosie, vocht, lekkages of overbelasting. Diverse diensten kunnen uitgevoerd worden door een gespecialiseerd bedrijf, zoals Kreeft Betonrenovatie, om de parkeergarage te renoveren. Hieronder worden deze diensten in meer detail besproken.

Betonrenovatie

Betonrenovatie is een belangrijk onderdeel van een parkeergarage renovatie. Hierbij wordt de oorzaak van de betonschade onderzocht, waarna de reparatie van het beton op de juiste wijze kan worden uitgevoerd. Er zijn verschillende manieren waarop beton gerenoveerd wordt: handmatige betonrenovatie, spuitbeton, betonconservering, koolstofwapening, hogedrukwaterstralen, het voorbewerken van vloeren en het egaliseren van vloervelden.

Vochtwering

Vocht kan problemen aan de constructie veroorzaken, waarna een parkeergarage renoveren nodig is. Met behulp van vochtwering kunnen vochtproblemen voorkomen worden. Verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd om het vocht te weren. Voorbeelden hiervan zijn het injecteren van scheurvorming, optrekkend vocht aanpakken en het afdichten van kelders aan de binnen- en buitenzijde.

Injectietechnieken

Injectietechnieken zijn een optie om het beton op een veilige en nauwkeurige wijze te onderhouden en te repareren. Vaak toegepaste injectietechnieken bij een parkeergarage renovatie zijn het injecteren van het beton, het injecteren van de bodem en het liften van de vloervelden.

Betonversterking

Het versterken van het beton kan uitgevoerd worden als onderdeel van een parkeergarage renovatie. Er zijn twee voorname methodes op het gebied van betonversterking: koolstofwapening en het versterken van spuitbeton.

Kunststofvloeren

Parkeergaragevloeren worden extra beschermd door een duurzame vloercoating toe te passen. Coatingsystemen voor parkeergaragevloeren bieden bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf, maar dergelijke systemen hebben ook een decoratieve functie. Naast kunststofvloeren kunnen triflex systemen, vloeistofdichte vloeren en epoxyslijtlagen worden toegepast.

Parkeergarage laten renoveren door een specialist

Een parkeergarage renovatie is de beste keuze in het geval van problemen aan de betonconstructie. Zo wordt schade aangepakt en een veilige parkeergarage gewaarborgd. Verschillende diensten kunnen uitgevoerd worden om de staat van het beton in ere te herstellen. Kreeft Betonrenovaties & Injectietechnieken is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het renoveren van parkeergarages. Dit bedrijf voert de hierboven genoemde diensten allemaal uit. Klik hier voor meer informatie.

224

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.